Deze competitie wordt voorafgegaan door de Lammetjeswedstrijd. Een echte “opwarmer”. Plaats van handeling:  De Breek.  Alleen de gevangen snoekbaars en baars wordt gemeten. Snoek dient onmiddellijk te worden teruggezet. Gesloten tijd Snoek.

Uiteraard staat de Snertwedstrijd ook op het programma. Deze wedstrijd, de laatste van het seizoen,  wordt gevist op de Westplas. Tijdens deze wedstrijd worden de deelnemende vissers getrakteerd op een heerlijke kom Snert.

De voormalige Snoek- en Snoekbaarscompetitie verandert van naam. Dat wordt de Roofviscompetitie. Deze competitie gaat er anders uitzien dan de Snoek- en snoekbaarscompetitie. Ben Vet, wedstrijdcommissielid, legt uit.

Roofviscompetitie 2023,  HSV Landsmeer – Den Ilp

Wie wordt de beste allround roofvisser van onze hengelsportvereniging?

De competitie wordt gevist over 6 wedstrijden verdeeld over de Breek & de Westplas en duren 5uur per wedstrijd. De gevangen roofvis wordt ter meting aangeboden, waarbij over 6 wedstrijden per visser de 3 grootste snoeken, de 3 grootste snoekbaarzen & de 3 grootste baarzen meetellen voor het eindklassement. De visser die uiteindelijk in totaal de meeste centimeters heeft gevangen mag zich de winnaar noemen van de Roofviscompetitie 2023.

Prijzen zijn er voor de top van de competitie en er zijn dagprijzen te verdienen per wedstrijd voor de grootste snoek, snoekbaars & baars. Ook zijn er prijzen voor de vissers die over de gehele competitie de grootste snoek / snoekbaars / baars hebben gevangen.

Zo zal ook het wedstrijdreglement worden aangepast. Eerst zal deze door de commissie worden voorbereid en aan het bestuur worden gepresenteerd. Het bestuur stelt dan het reglement vast.

data:  wedstrijden_2023

De eerste wedstrijd van 2023 is gevist. Uitslagen op de pagina Uitslagen.

Hier een videoverslag.

YouTube player

2e wedstrijd

Het wedstrijdwater.

YouTube player

 

 

 Web Analytics