Deze competitie wordt voorafgegaan door de Warme Winter Wedstrijd, voorheen de Lammetjeswedstrijd. Een echte “opwarmer”. Plaats van handeling:  De Breek.

De eerste WWW heeft inmiddels  plaats gevonden. Winnaar was Ben Vet.

YouTube player

 

Uiteraard staat de Snertwedstrijd ook op het programma. Deze wedstrijd, de laatste van het seizoen,  wordt gevist op de Westplas. Tijdens deze wedstrijd worden de deelnemende vissers getrakteerd op een heerlijke kom Snert.

De roofviscompetitie wordt gevist over 7 wedstrijden. De maanden juni, september, oktober en november zij de wedstrijd maanden. De wedstrijden worden beurtelings gevist op de Breek en Westplas.

De competitie ziet er als volgt uit:

Er wordt 5 uur per wedstrijd gevist. De gevangen roofvis wordt ter meting aangeboden, waarbij over 7 wedstrijden per visser de 3 grootste snoeken, de 3 grootste snoekbaarzen & de 3 grootste baarzen meetellen voor het eindklassement. De visser die uiteindelijk in totaal de meeste centimeters heeft gevangen mag zich de winnaar noemen van de Roofviscompetitie.

Prijzen zijn er voor de top van de competitie en er zijn dagprijzen te verdienen per wedstrijd voor de grootste snoek, snoekbaars & baars. Ook zijn er prijzen voor de vissers die over de gehele competitie de grootste snoek / snoekbaars / baars hebben gevangen.

Zo zal ook het wedstrijdreglement worden aangepast. Eerst zal deze door de commissie worden voorbereid en aan het bestuur worden gepresenteerd. Het bestuur stelt dan het reglement vast.

Deelname van deze competitie staat alleen open voor leden van de hengelsportvereniging Landsmeer-Den Ilp, deze leden zijn dan ook in het bezit van de vispas van onze vereniging.

 

wedstrijddata 2024

 

Het wedstrijdwater.

 

 

 Web Analytics


Geverifieerd door MonsterInsights