Karpervangst Ilperveld.

De karper behoeft niet altijd vanaf de kant te worden belaagd. Dat bewijst Martin v/d Wal, onze controleur roofviscompetitie. Martin gaat dan met zijn boot het Ilperveld in, steekstokken mee en vanaf een mooi plekje de karper bevissen. Dat zijn methode succes heeft bewijzen deze foto’s.

Altijd al een weekje in Frankrijk willen Karpervissen?

Dan wordt het misschien nu uw kans. We zijn namelijk in onderhandeling om voor onze leden een week karpervissen in Frankrijk te organiseren. Dat valt in de huidige pandemie natuurlijk niet mee, maar we zetten er onze tanden in. Reserveer alvast de periode van 17 tot en met 24 september 2022 in uw agenda. En hou zeker de komende visflitsen in de gaten want zo houden wij u op de hoogte van de details van dit evenement.
De HSV draagt een flink deel bij in de verblijfkosten en ook uw vismaat, die mogelijk geen lid is van onze vereniging, kan tegen gereduceerd tarief mee.

Hier zijn wat details die we nu al kunnen vermelden:

  • Bekend Frans betaalwater met een gigantisch bestand aan karper,
  • Zo’n 550 kilometer vanaf Breda en 666 km vanaf Landsmeer
  • Alle stekken per auto bereikbaar,
  • Maximaal 8 koppels,
  • kostprijs is € 150 voor leden en € 175 voor niet-leden.
  • Eigen bootje mee maakt het vissen daar heel handig.

Het verschuldigde inschrijfgeld kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL11INGB0002605727 tnv Hengelsportvereniging Landsmeer-Den Ilp.

Tot snel!

Nog even het nachtvissen

Zoals u wellicht weet is het nachtvissen op de Breek niet altijd toegestaan. Vooral karpervissers gebruiken nog wel eens een tentje dat, ingevolge de verordeningen, als een kampeermiddel wordt beschouwd. En daarmee mag je in de gemeente niet de nacht doorbrengen. Er  is overeengekomen dat door of vanwege de gemeente niet zal worden gehandhaafd. Wel dient rekening te worden gehouden met omwonenden. Tijdens het nachtvissen mag de tent niet zichtbaar voor omwonenden worden geplaatst en mogen er  geen klachten worden ontvangen.

Het vissen met een zogenaamde visparaplu of open brolly ter bescherming van wind en regen is wel toegestaan.

 Web Analytics


Geverifieerd door MonsterInsights