De jeugdviscursus

Hier wordt het praktijdgedeelte gehouden.

Hallo allemaal, 

We organiseren weer een jeugdviscursus. De cursus bestaat uit drie dagdelen en wordt gehouden van 11:00 uur tot 13:00 uur op 20 april , 4 mei en 18 mei 2024. 

We verzamelen in café De Drie Zwanen in Den Ilp nr. 68, 1127 PG Den Ilp. 

De cursus is bestemd voor de jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. 

Voor hengels en aas wordt gezorgd. Vul snel het formulier in.

Vol = Vol. 


AANMELDFORMULIER JEUGDVISCURSUS

De diashow vind je hieronder


Gratis jeugdvergunning

voor het vissen in onze wateren .

De online jeugdvergunning (gratis) is bedoeld voor kinderen jonger dan 14 jaar, die in de eigen woonomgeving beginnen met vissen. Deze kinderen blijven bij veel verenigingen ‘onzichtbaar’ omdat zij ofwel niet op de hoogte zijn dat zij in bezit dienen te zijn van een geldige schriftelijke toestemming, ofwel omdat de ouders ‘het eerst wel even willen aankijken of hij/zij het vissen ook echt leuk vindt’.

Het is nu mogelijk om een gratis jeugdvergunning aan te vragen. Het enige dat gedaan moet worden is een formulier invullen. Heb je dat formulier ingevuld dan kan een vergunning worden uitgeprint. Met deze vergunning mag je met 1 (één) hengel vissen. De aassoorten zijn beperkt. Je mag de volgende aassoorten gebruiken: brood en/of deeg, mais, maden of wormen. Nadat je op de link geklikt hebt kom je op de hoofdpagina. Klik op vispas bestellen en maak je keuze.

 
 


Geverifieerd door MonsterInsights