Hallo allemaal,
Heb je interesse in een viscursus speciaal voor de jeugd? In zes lesuren leer je de basiskneepjes van de hengelsport. Hoe zet je een  haakje aan? Hoe haal je een vis van het haakje? Waar moet je op letten als je een tuigje aan je hengel monteert? Elke les bestaat uit 1 deel theorie en 1 deel de theorie in praktijk brengen. De lessen duren elk 2 tot 2,5 uur en worden op een zaterdag gegeven.

Hier de reportage.

YouTube player

 

 

 

Er is een aanmeldingsformulier beschikbaar. Als deze is ingevuld en verstuurd word je op de hoogte gehouden.  Je moet wel toestemming hebben van een van jouw ouders / verzorgers.

YouTube player

 

De hengels en aas worden door de hengelsportvereniging beschikbaar gesteld.

De online jeugdvergunning (gratis) is bedoeld voor kinderen jonger dan 14 jaar, die in de eigen woonomgeving beginnen met vissen. Deze kinderen blijven bij veel verenigingen ‘onzichtbaar’ omdat zij ofwel niet op de hoogte zijn dat zij in bezit dienen te zijn van een geldige schriftelijke toestemming, ofwel omdat de ouders ‘het eerst wel even willen aankijken of hij/zij het vissen ook echt leuk vindt’.

Het is nu mogelijk om een gratis jeugdvergunning aan te vragen. Het enige dat gedaan moet worden is een formulier invullen. Heb je dat formulier ingevuld dan kan een vergunning worden uitgeprint. Met deze vergunning mag je met 1 (één) hengel vissen. De aassoorten zijn beperkt. Je mag de volgende aassoorten gebruiken: brood en/of deeg, mais, maden of wormen. Nadat je op de link geklikt hebt kom je op de hoofdpagina. Klik op vispas bestellen en maak je keuze.Web Analytics