Hallo allemaal,

De viscursus voor 2023 is volgeboekt.  Nieuwe kansen in 2024. Schrijf je dan vroeg in. Des te meer kans heb je op deelname.

 

 

 

 

 

YouTube player

 

De hengels en aas worden door de hengelsportvereniging beschikbaar gesteld.

De online jeugdvergunning (gratis) is bedoeld voor kinderen jonger dan 14 jaar, die in de eigen woonomgeving beginnen met vissen. Deze kinderen blijven bij veel verenigingen ‘onzichtbaar’ omdat zij ofwel niet op de hoogte zijn dat zij in bezit dienen te zijn van een geldige schriftelijke toestemming, ofwel omdat de ouders ‘het eerst wel even willen aankijken of hij/zij het vissen ook echt leuk vindt’.

Het is nu mogelijk om een gratis jeugdvergunning aan te vragen. Het enige dat gedaan moet worden is een formulier invullen. Heb je dat formulier ingevuld dan kan een vergunning worden uitgeprint. Met deze vergunning mag je met 1 (één) hengel vissen. De aassoorten zijn beperkt. Je mag de volgende aassoorten gebruiken: brood en/of deeg, mais, maden of wormen. Nadat je op de link geklikt hebt kom je op de hoofdpagina. Klik op vispas bestellen en maak je keuze.Web Analytics


Geverifieerd door MonsterInsights