De snelste wijze om lid te worden is via deze LINK. U bent dan na inschrijving direct in het bezit van een voorlopige sportvisakte en kunt u meteen aan de slag. Wel zo handig.

Natuurlijk kunt u zich  ook bij onderstaande verkooppunten aanmelden. U behoeft dan geen administratiekosten te betalen.

Dierenspeciaalzaak Rentenaar, winkelcentrum Nieuwe Gouw in Landsmeer

Wilt u in de toekomst nog goedkoper uit zijn dan adviseren wij u om ons te machtigen om één maal per jaar het verschuldigde contributiegeld te mogen innen. Dat scheelt u dan € 5,00

Zie voor contributie de pagina Contributie in deze site.

Juniorleden (14 t/m 17 jaar) die (op)nieuw lid worden komen in aanmerking voor een restitutie van € 11,50 op het aankoopbedrag van de Vispas. Dit geldt alleen voor aanmeldingen die via de speciale website worden gedaan.

Ben je nog geen 14 jaar en niet in het bezit van een visakte. Dan is hier de mogelijkheid om een gratis jeugdvergunning digitaal aan te vragen. Je mag dan in al ons water vissen met 1 hengel. De aassoorten die je mag gebruiken zijn ook beperkt. Zo mag er alleen maar gevist worden met brood, deeg, maden, mais of wormen.

Klik hier voor de gratis jeugdvergunning.

Wil je meteen volledig aan de slag bestel dan de jeugdvispas. Die pas geeft dezelfde rechten als de gewone vispas voor de volwassenen.Web Analytics


Geverifieerd door MonsterInsights