Beste sportvisser,

Sportvisserij MidWest Nederland organiseert dit jaar iets super tofs: 10 september 2023 gaan we karperpennen in Noord-Holland!

Dit is een unieke wedstrijd, we organiseren deze wedstrijd namelijk voor het eerst. Iedereen is welkom om mee te doen (beginnend of en gevorderd) en er wordt gevist in koppels. Ben je onder de 14 jaar? Dan mag je meedoen onder begeleiding van een volwassene (18+).

Check voor de overige regels ook even het »reglement«. Let op! Het gaat hier nog om het concept reglement. Het definitieve reglement is de dag voor de wedstrijd hier te downloaden.

Planning

06.00 uur : Deelnemers verzamelen te Heiloo (incl. kopje koffie of thee)

07.00 uur : Startsignaal

15.00 uur : Eindsignaal

16.00 uur : Prijsuitreiking te Heiloo (incl. hapje en drankje)

Prijzenpot en inschrijven

Het inschrijfgeld per deelnemer bedraagt € 20,00. Al het inschrijfgeld zal gebruikt worden voor de prijzen.

Dit wil je toch niet missen? Meld je dus snel aan, voordat de inschrijving sluit. Check ook even de wedstrijdpagina. Aanmelden kan nog via het inschrijfformulier.

Wedstrijdagenda

Benieuwd welke andere wedstrijden er nog op de wedstrijdagenda staan? Kijk snel aan welke wedstrijden jij (en je vismaat) dit jaar nog mee willen doen.

De complete agenda vind je op onze website, onder het kopje Wedstrijden.

We hopen jou snel tegen te komen langs de waterkant tijdens deze of een van onze andere federatieve wedstrijden. En natuurlijk wensen we jou goede vangsten en mooie visdagen toe.

Zet hem op en tot snel!
Met vriendelijke groet,
Tobias Coesel
Projectmedewerker wedstrijden & calamiteiten
Sportvisserij MidWest Nederland

Categories:

Tags:

Comments are closed

Geverifieerd door MonsterInsights