Jeugd

Hallo allemaal,
Ook dit jaar gaan we met de hengelsportvereniging weer met de jeugd vissen. We hebben weer een paar leuke activiteiten op stapel staan.
Op woensdag 1 Mei trappen wij af met de eerste jeugdviswedstrijd in jaren. De bedoeling is om met de jeugd tussen de 8 en 12 jaar een echte wedstrijd te houden. We gaan hopelijk met een grote groep kinderen naar de waterkant en gaan dan uitmaken wie de jeugdkampioen van Landsmeer wordt.
Net zoals vorig jaar zullen wij meedoen met de Club promotie dag. Hierin krijgt de jeugd uit groep 7 en 8 de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende sporten. En ook wij zijn van de partij om onze fantastische sport onder de aandacht te brengen. Deze activiteit vindt plaats op dinsdag 28 mei.
Vervolgens zijn wij weer van de partij met onze jeugdviswedstrijd in de Sport en Feestweek. Dit evenement is dit jaar op zaterdag 15 juni. We hopen ook weer hier op een hoge opkomst, enthaussiaste kinderen en een goede vangst.
Dus stel al jullie neefjes, nichtjes, kinderen, kleinkinderen op de hoogte en zet de data alvast in hun agenda.
Tot de volgende update,
Michiel, jeugd(ig) bestuurslid

Tijdens de Clubpromotiedag wordt er gevist in de Breek.

 

De hengels en aas worden door de hengelsportvereniging beschikbaar gesteld.

De online jeugdvergunning (gratis) is bedoeld voor kinderen jonger dan 14 jaar, die in de eigen woonomgeving beginnen met vissen. Deze kinderen blijven bij veel verenigingen ‘onzichtbaar’ omdat zij ofwel niet op de hoogte zijn dat zij in bezit dienen te zijn van een geldige schriftelijke toestemming, ofwel omdat de ouders ‘het eerst wel even willen aankijken of hij/zij het vissen ook echt leuk vindt’.

Het is nu mogelijk om een gratis jeugdvergunning aan te vragen. Het enige dat gedaan moet worden is een formulier invullen. Heb je dat formulier ingevuld dan kan een vergunning worden uitgeprint. Met deze vergunning mag je met 1 (één) hengel vissen. De aassoorten zijn beperkt. Je mag de volgende aassoorten gebruiken: brood en/of deeg, mais, maden of wormen. Nadat je op de link geklikt hebt kom je op de hoofdpagina. Klik op vispas bestellen en maak je keuze.