Contributie miv 1.1.13                   Met korting

Vanaf 18 jaar en ouder  €  30,00     €  27,50

Vanaf 14 t/m 17 jaar     €  21,00     €  18,50

Tot en met 13 jaar        €  07,50     €    5,00

 

Indien een machtigingskaart voor automatische incasso is ingevuld en afgegeven wordt de korting op de contributie toegepast. Portokosten die worden gemaakt met het verzenden van een machtigingskaart worden vergoed.

 

Wilt u lid worden? Mail dan uw voornaam, achternaam, geboorte datum en plaats, postcode en woonplaats, adres en eventueel telefoonnummer naar ons of stuur een e-mail naar de ledenadministratie. Op de pagina Aanmelden kunt u lezen hoe dat moet.

 

 Natuurlijk kunt u ook inschrijven op een daarvoor speciaal ontworpen website. Klik dan op onderstaande button “On-Line lid worden?”  

 

Ben je tussen de 14 en 18 jaar en heb je je via die speciale website aangemeld ,dan zal, zodra jouw gegevens bij de penningmeester bekend zijn, € 9,00  op jouw rekening worden teruggestort. Je betaalt uiteindelijk dus € 21,- voor de Vispas (i.p.v. € 30,-)

 

 Lid kunt u ook worden door de aanschaf van een vergunning bij één van de verkooppunten. In dat geval dient ter plaatse een inschrijfkaart te worden ingevuld en ondertekend.  

 

Opzeggingen geschieden, drie maanden voor het eind van het jaar, schriftelijk bij de ledenadministratie van de vereniging.   Zie hiervoor “opzegging lidmaatschap

 

OnLine lid worden