De einduitslag van de Snoek- en Snoekbaarscompetitie!

Eerst maar even een kort verslag van de 6e wedstrijd zelf. We begonnen de dag met 17 deelnemers, waarbij sommige toch wel wat spanning hadden voor deze wedstrijd. De grootste baars werd binnen 15 minuten gevangen door Jacob Arends. 33.5cm gaf de meetlat aan die vandaag gehanteerd werd door Cees Smit. Er volgde gedurende de dag nog wel genoeg baarzen maar niemand wist een grotere te vangen. 7 snoeken was het dagtotaal en de grootste was van Gerrit Vels, 86.5cm. Er werden totaal 8 snoekbaarzen gevangen. Henk van Zanen wist daarvan er zelfs 4 te vangen. De grootste werd 15 minuten voor het einde gevangen door nogmaals Jacob Arends met een afmeting van 66cm. Er waren zodoende toch wat verschuivingen in de 2 competities waardoor voor sommige de spanning toenam.

Zoals is af te lezen was de spanning bij de Snoekcompetitie enorm. De nr. 1 en 2 verschillen slechts 3cm !!! En ook de nr. 3 tot en met 6 verschillen slechts 12.5cm met elkaar!

Er is totaal dit jaar 2x zoveel lengte snoekbaars gevangen t.o.v. vorig jaar. Snoek was iets minder dan vorig jaar. We missen vooral de wat grotere snoeken.... enfin. U zult binnenkort nog wel wat foto's en filmpjes van deze wedstrijd hier voorbij zien komen. Ik wil alle vrijwilligers en bestuursleden nogmaals bedanken die geholpen hebben en ik hoop volgend jaar weer op een mooie opkomst!

Ps. Over 2 weken vissen we nog een "losse" wedstrijd, genaamd dé Snertwedstrijd! Ik hoop alle vissers dan weer te zien!        

Einduitslag Snoek

Einduitslag Snoekbaars