Aanmelden

De snelste wijze om lid te worden is via deze LINK. U bent dan na inschrijving direct in het bezit van een voorlopige sportvisakte en kunt u meteen aan de slag. Wel zo handig.

Als u zich als lid wilt aanmelden kan dat via e-mail  ook. Deze wijze van aanmelding kost wat meer tijd om in het bezit te komen van de sportvisakte. Klik voor deze keuze op deze LINK

Nadat u zich als lid via het aanmeldformulier bij ons heeft aangemeld krijgt u een acceptgiro thuis gestuurd. Na betaling van het verschuldigde bedrag wordt aan u het lidmaatschapsbewijs (de sportvisakte) gestuurd.

Natuurlijk kunt u ook bij één van onderstaande verkooppunten zich aanmelden. U behoeft dan geen administratiekosten te betalen.

Dierenspeciaalzaak Rentenaar, winkelcentrum Nieuwe Gouw in Landsmeer
Dierenspeciaalzaak Mast, Gentiaanplein 1 in Amsterdam-Noord

Wilt u in de toekomst nog goedkoper uit zijn dan adviseren wij u om ons te machtigen om één maal per jaar het verschuldigde contributiegeld te mogen innen.
Zie voor contributie de pagina Algemeen in deze site.

Juniorleden (14 t/m 17 jaar) die (op)nieuw lid worden komen in aanmerking voor een restitutie van € 11,50 op het aankoopbedrag van de Vispas. Dit geldt alleen voor aanmeldingen die via de speciale website worden gedaan.